Tätä on OEK-WE ry

Olemme espoolainen suomen- ja englanninkielinen partiolippukunta. Jäsenistömme on moninaista ja kansainvälistä. Tällä hetkellä meillä on monikulttuurisella taustalla jäseniä lähes 20 maasta.

Toimimme Olarissa Sammalkallion kerhotilalla ja Suurpellossa Opinmäessä.

Perinteikäs partiolippukuntamme on perustettu 1961 ja toimii nykyisin Espoon Suurpellon ja Olarin alueella. Lippukunnassamme toimii tällä hetkellä yhteensä 12 aktiivista ryhmää. Yhteensä jäseniä OEK-WE:ssa on yli 120.

Partiokolomme eli kokoontumispaikkamme sijaitsee Sammalkallion kerhotilalla sekä Opinmäen kampuksella. Toiminnassamme on mukana tyttöjä ja poikia.

Viikkotoiminta on partiotoiminnan ydintä. Sen lisäksi järjestämme Koko Ikäluokan Tapahtumia, päiväretkiä, kämppäretkiä ja leirejä. Retkemme ja leirimme ovat usein partiopiirin kämpillä, alueen lähialueen ulkoilualueilla tai kansallispuistoissa. Meillä on oma kämppä Kirkkonummen Evitskogissa hehtaarin tontilla järven rannassa.

Parhaiten Olarin Eräkotkat - Wild Eagles tunnetaan lippukuntamme tukiyhdistyksen, Olarin Eräkotkien Killan, kustantamasta ja julkaisemasta OEK– laulukirjasta. Sinikantinen laulukirja on Suomen myydyin partiolaulukirja ja samalla Suomen Partiolaisten virallinen laulukirja.

Partiohuivimme on sininen ja siinä on kotkanpää-tunnus. Kotka kuvastaa voimaa, rohkeutta ja uljautta, kuin myös vapauden kaipuuta.

OEK-WE:ssa on perhepartiota, sudenpentuja, seikkailijoita, tarpojia, samoajia, vaeltajia ja aikuisia.