Keitä me olemme?

KEITÄ ME OLEMME?

Olarin Eräkotkat – Wild Eagles ry.

Perinteikäs partiolippukuntamme on perustettu 1961 ja toimii nykyisin Espoon Suurpellon ja Olarin alueella. Lippukunnassamme toimii tällä hetkellä yhteensä 8 aktiivista ryhmää. Yhteensä jäseniä OEK:ssa on yli sata. Partiokolomme eli kokoontumispaikkamme sijaitsee Sammalkallion kerhotilalla sekä Espoo International Schoolilla, Opinmäessä. Toiminnassamme on mukana tyttöjä ja poikia.

Olemme aktiivinen ja positiivisesti suuntautunut partiolippukunta. Toiminnallemme on tunnusomaista erähenkisyys, tekemisen meininki sekä laadukas osaaminen höystettynä raikkaalla huumorintajulla.

Viikonloppuretkemme kohdistuvat usein Espoon Nuuksioon niin teltta- sekä laavumajoitteisesti, kuin myös partiokämpille sekä Kirkkonummen Porkkalan kärkeen.

Parhaiten Olarin Eräkotkat- Wild Eagles tunnetaan lippukuntamme tukiyhdistyksen, Olarin Eräkotkien Killan, tuottamasta OEK– laulukirjasta. Kyseinen sinikantinen läpyskä on Suomen myydyin partiolaulukirja ja samalla myös Suomen Partiolaisten virallinen laulukirja.

Partiohuivimme on sininen ja siinä on kotkanpää-tunnus. Kotka kuvastaa voimaa, rohkeutta ja uljuutta, kuin myös vapauden kaipuuta.