Uutiskirje 2/2022


17.5.2022


Erinomaista kevättä ja toivottavasti aurinkoista kesää kaikille.

Kevätkausi on lopuillaan ja olemme toipumassa Koronan aiheuttamasta toimintahäiriöstä. Kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, mutta olemme yrittäneet parhaamme. Kokoukset rullasivat melkoisen hyvin ja syksyllä olemme toivottavasti normaalirytmissä.

Kauden lopuksi on vielä retki Auroran puistoon koko perheelle ja kesäkuun alussa oma kesäleiri. Lisää infoa näistä saa täältä saitilta tai ryhmänjohtajilta.

Lippukunnan jäsenmäärä on kasvanut jo yli 120:een ja se on hieno asia. Kasvu on ollut maltillista ja se helpottaa lippukunnan johtamista ja kasvatustyötä.

Taustalla on tapahtunut hieman asioita. Mm. hallituksen kokoonpano löytyy tältä saitilta. Kevätkokous pidettiin maaliskuun alussa ja siellä vahvistettiin lippukunnan tilit ja toiminta. Mennyt vuosi oli oikein hyvä.

Tämän vuoden tavoitteina on saada kaupungin kanssa sopimus uudesta kolosta, uudistaa hieman viikkotoimintaa sekä panostaa edelleen globaalikasvatukseen ja maltilliseen kasvuun.

Syksyn aloituspäivistä tulee lisätietoa vanhemmille ja tänne saitille ennen Juhannusta. Meillä on ryhmät kaikkiin ikäluokkiin, joten uusia partiolaisia ihan kaiken ikäisistä mahtuu mukaan. Partiokasvatus tarvitsee koko ajan myös nuoria- ja ikäkäämpiäkin aikuisia. Jos tunnet kiinnostusta, niin ole yhteydessä minuun. Meillä on myös 4-6-vuotiaille perhepartiota yhdessä vahempien kanssa ja aikuisryhmä niille, jotka haluavat liittyä aikuisena mukaan tai vaikka aloittaa partio uudestaan.

Mukavaa kesää ja pysykää terveinä!

-Mudi, lippukunnanjohtaja

“OEK-WE avoin ja kansainvälinen yhteisö, joka uudistuu rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.”