Uutiskirje 1/2023


1.1.2023


Hei,


uusi partion toimintavuosi on alkamassa ja lippukunnan viikkotoiminta käynnistyy kokonaisuudessaan tammikuussa. Uudet kokousajat ja paikat on kerrottu erillisellä viestillä, mutta ne löytyvät myös webbi-sivultamme. Syksyllä saimme viikkotoiminnan alkamaan melko kitkattomasti, mutta retkiä jouduimme peruuttamaan muutaman ilmoittauneidein vähyyden vuoksi. Olen pahoillani niiden puolesta, jotka olisivat halunneet mukaan.

Adventtikalentereita meni kaupaksi kohtuullisen hyvin ja saimme kassaan mukavasti varoja. Kiitos kaikille myyjille.


Lippukunnan hallitus valitiinn syyskokouksessa ja hallituksen puheenjohtajana ja lippukunnan johtajana jatkaa Timo Muttonen, ohjelmajohtajana Susanna Kaurinkoski, pestijohtajana Jenna Rajala, taloudenhoitajana Teemu Helasharju ja muina jäseninä Katja Kaurinkoski ja Salla Kontio.


Kevään ohjelmatapahtumat löytyvät kotisivuiltamme ja tapahtuman kohdalta löytyy aina ilmoittautumislinkki jäsenrekisteri Kuksaan. Toivomme ilmoittautumisten määräaikojen pitävän, jotta saamme resurssoitua tapahtumat ja retket oikein.


Jos lapsenne ystävä haluaa mukaan partioon, niin mahdollisuutta kannattaa tiedustella lähettämällä sähköposti office@erakotkat.fi. Mikäli teillä on taloudellisia haasteita maksuun, niin jäsenrekisteri Kuksassa voi suoraan hakea maksunvapautusta. Tapahtuma- ja retkimaksuissa olkaa yhteydessä lippukunnanjohtajaan.


Sitten vielä muutama sana kevään retkien ja tapahtumien tiimoilta. Ensimmäiseksi tulee mieleen varusteet. Retkiohjeissa listataan mukaan pakattavat varusteet. Meidän huomiomme mukaan varsinkin sadevarusteissa on jatkuvia puutteita. Olemme itsekin olleet lapsia ja nuoria. Sadehousut tai -takki ei ole se coolein vaatetus ja kumisaappaat ovat tylsät. Retken yksi onnistumistekijä on se, että pysyy kuivana ja lämpimänä. Toivomme, että syksyn aikana pakatessanne lapsen kanssa tai valvoessanne pakkaamista, käytte listan mukaan pakatut varusteet läpi ja arvioitte, että varusteet ovat sateenpitäviä ja riittävän lämpimiä. Kalvovaatteet ja -kengät kannattaa testata ennen tapahtumaa, ettei kalvossa ole reikää tai halkeamaa.


Tapahtumakalenteri löytyy saitilta. Olkaa aktiivisia ja tulkaa mukaan. Avaamme Leppäpirkkojen kanssa englanninkielisen sekalauman Haukilahteen 6. helmikuuta. Saitin etusivulta löytyy lisätietoa.


Terveisin


-Mudi, lippukunnanjohtaja

“OEK-WE avoin ja kansainvälinen yhteisö, joka uudistuu rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.”