Korona-info 21.3.2022 alkaen

KORONA-OHJEET 21.3.2022 ALKAEN

OEK-WE:ssa voi järjestää kaikenikäisille partiolaisille viikkotoimintaa ja tapahtumia sekä ulkona että sisätiloissa, kunhan se tapahtuu terveysturvallisuusohjeistukset huomioiden. Ulkona tartuntariski on pienempi, joten kannustamme järjestämään kokouksia mahdollisuuksien mukaan ulkona. Kaikkeen toimintaan osallistutaan vain täysin terveenä.

Partiossa on voimassa kasvomaskisuositus. Kannustamme kaikkia 12 vuotta täyttäneitä käyttämään maskia sisätiloissa kokoonnuttaessa. Maskia voi käyttää ulkokokouksissa, mikäli etäisyyksien säilyttäminen ei ole mahdollista ja ohjelma antaa siihen myötä. Kokous tulee järjestää niin, että osallistujien pitää pystyä halutessaan välttämään fyysinen kontakti muihin osallistujiin sekä sisällä että ulkona järjestettävässä toiminnassa.

Auttakaa oeklaisia huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Ohjatkaa yskimään ja niistämään oikein sekä säilyttämään tarvittaessa riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Huolehtikaa tilojen ja pintojen säännöllisestä ja huolellisesta puhdistamisesta.

Viikkotoiminnan lisäksi retkiä ja ikäkausitapahtumia voi järjestää. Pitäkää tarkasti kirjaa toimintaan osallistuneista. Retkistä ja tapahtumista tehdään aina Kuksa-linkki, josta selviää osallistujat.

Mikäli jollain toimintaan osallistuneella todetaan koronatartunta, kannustamme tiedottamaan osallistujia mahdollisesta altistumisesta (muista yksityisyydensuoja). Ohjelmajohtaja Susannaa pitää informoida jokaisesta koronatartunnasta.