Etusivulle

Olarin Eräkotkat ry - Wild Eagles

päivitetty

Olarin Eräkotkat ry. on vuonna 1961 perustettu perinteikäs Espoon Olarissa ja Suurpellossa toimiva partiolippukunta. Lippukunnassamme toimii tällä hetkellä yhteensä 7 ryhmää. Vaeltajatoimintamme on aktiivista ja runsasta. Yhteensä jäseniä OEK:ssa on yli kuusikymmentä. Partiokolomme, eli kokoontumispaikkamme sijaitsee Sammalkallion kerhotilassaSuurpellon kylätilassa, sekä Espoo International School:lla (EIS).

Olemme aktiivinen ja positiivisesti suuntautunut partiolippukunta. Toiminnallemme on tunnusomaista erähenkisyys, tekemisen meininki sekä laadukas osaaminen höystettynä raikkaalla huumorintajulla. Viikonloppuretkemme kohdistuvat usein Espoon Nuuksioon niin teltta- sekä laavumajoitteisesti, että partiokämpille sekä Kirkkonummen Porkkalan kärkeen.

Parhaiten lippukuntamme tunnetaan lippukuntamme tukiyhdistyksen, Olarin Eräkotkien Killan, tuottamasta LAULUJA - OEK -laulukirjasta, joka on Suomen myydyin partiolaulukirja ja samalla Suomen Partiolaisten virallinen laulukirja. Olemme kuuluisia myös menestyvänä ja mieleenpainuvana partiotaitokilpailulippukuntana. Perinteisesti ovat OEK:n johtajat osallistuneet suurten partiotapahtumien järjestämiseen. Esimerkiksi legendaarinen PT-kilpailu Espoon Punanen sekä useat piirin- ja valtakunnalliset kesäleirit ovat OEK:laisten vaeltajien panostuksen kohteina.

Partiohuivimme on sininen ja siinä on kotkanpää-tunnus. Lippukuntamme virallinen äänenkannattaja on jo vuodesta 1970 ollut Nälvin, joka tunnetaan myös valtakunnan sensaatiohakuisimpana partiolehtenä. Lehden sivuilla juorutaan menneistä tapahtumista, tiedoitetaan tulevista ja viihdytetään lukijoita eri tavoin.
 
Mikäli haluat aloittaa partioharrastuksen Espoossa Olarissa tai Suurpellossa ja Olarin Eräkotkissa, olethan yhteydessä lippukunnanjohtajaamme.

Olarin kolon osoite:

Olarin Eräkotkat ry.
Sammalkallion kerhotila
Sammalkalliontie 5
02210 ESPOO

Katso OEK:n yhteystiedot täältä.

 
» Saapuminen Olarin partiokololle
Partiolippukunta Olarin Eräkotkat ry